Palaa kohteeseen Jäsenille

Ohjelmistotilaus

EasyVFR4-ohjelmisto on suomenkielinen!

SMLL on vuosia työskennellyt maailman ensimmäisen suomenkielisen lennonsuunnittelu- ja navigointiohjelmistojulkaisun kehittämiseksi. Tämä työ on lähes valmis, viimeiset tarkastukset ovat käynnissä sanaston ja pikaohjeiden viimeistelemiseksi.

Hinnoittelumuutos liittyy lisenssierän vaihtumiseen mutta edelleen voimme tarjota lähes kaikki sovelluksen ominaisuudet erittäin edulliseen hintaan 65,- € verrattuna suoraan sovelluskaupasta ostettuun versioon 150€ – ja vielä suomenkielisenä.

Varsinaiset henkilöjäsenet voivat tilata jäsenetuhintaan The PocketFMS Foundation:n EasyVFR ohjelmiston käyttölisenssin. Ohjelmiston voit ladata Google Playn tai App Storen kautta ilmaiseksi. Tarvittaessa Androidille on saatavilla off-line-asennusta varten APK-tiedosto, jota voi tiedustella SMLL:n hallitukselta. Toimiakseen ohjelmisto vaatii lisenssin aktivoinnin.

Ohjelmisto on täydellinen ilmailijan työkalu, jolla saat kaiken lennolla tarvittavan tiedon. Sovelluksen kautta voidaan lähettää lentosuunnitelman lennonjohtojärjestelmään sekä saada operatiivinen lentosuunnitelma lentoa varten. Graafinen käyttöliittymä osoittaa tarkan paikkatiedon lentokoneen sijainnista ilmailukartalla ilmatilarajojen suhteen parantaen lentäjän tilannetietoisuutta lennon aikana.

Tutustu tästä EasyVFR-ohjelmistoon, joka on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja jota ylläpidetään aktiivisesti. Tutustu myös PocketFMS Foundationin sivuilta ladattaviin ilmaisiin apuohjelmiin.

Suomen Moottorilentäjien Liitto ry on sopinut yhteistyöstä PocketFMS Foundationin kanssa. Mikäli sinulla on huomautettavaa tai parannusehdotuksia ohjelmistoon, sen sisältöön tai sen toimintaan, ota yhteys hallituksemme jäseneen, jotta asia saataisi mahdollisimman nopeasti ohjelmiston kehittäjän tietoon.

Tilaamalla nyt saat myös 3.97- version päivitettyä  EasyVFR4-sovellukseen helposti, jossa on kaikki nämä ominaisuudet, jotka on esitetty alla.

EasyVFR4-julkaisun jälkeen sovelluksesi päivittyy uuteen julkaisuun, josta muutama näkymä kuvissa alla.

Käyttöliittymä on EasyVFR 3.97-versiossa englanninkielinen ja EasyVFR4-versiosta lähtien suomenkielinen.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Jäsennumerosi on jäsenmaksulaskulla oleva asiakasnumero.
Etunimi: *
Sukunimi: *
Jäsennumero: *
Sähköposti: *
Tilaan: *
EasyVFR 1-vuoden lisenssi hintaan 65,- eur
Ohjelmiston tilaus on mahdollista vain varsinaisille henkilöjäsenillemme.
Lähettämme laskun tilauksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Kunnes lasku on maksettu ja suoritus näkyy tilillämme, lähetämme sähköpostiisi ohjelmiston aktivointikoodin.
Lisenssin käyttöaika alkaa sen aktivointihetkestä.