Uusi päivitys EasyVFR-ilmailusovelluksesta on julkaistu

PocketFMS-säätiö on julkaissut uusimman version, 3.81.0, EasyVFR-ilmailusovelluksesta. Tähän julkaisuun on toteutettu monia käyttäjien toivomia parannuksia, joista täydellinen lista on tämän linkin takana. Muutamia tärkeimpiä on kuitenkin syytä mainita, jotka liittyvät mm.

 • Lennonsuunnittelussa tärkeiden NOTAMien huomiointiin, joka on helpompaa kuin koskaan aiemmin. EasyVFR:ssä niiden näkyvyys oli jo aiemmin hyvä mutta sitäkin on entisestään parannettu uusilla ominaisuuksilla
  • Tarkempi kuvaus kartalla tekstin kera
  • Vuorovaikutteinen tarveharkintainen luokittelu vain napauttamalla karttaa
  • Automaattinen suodatus korkeuden perusteella. UAV/RPAS/Drone-toiminnasta kertovat NOTAMit alle 400 jalan korkeudessa täyttävät kartat ilman suodatusta.

Notam

 • Lentosuunnistuksen helppouteen EasyVFR-sovelluksen avulla;
  • Karttanäkymän sovittaminen tarpeidesi mukaan suunnitellun reitin mukaan. Voit asettaa lentokoneesi haluamaasi kohtaan kartalla parhaan reittinäkymän saavuttamiseksi.

ViewAhead

 

 • Uusi ominaisuus, CourseFinder kertoo suunnan ja etäisyyten määränpäähän heti kun panoroit karttaa nykyisen sijaintisi ulkopuolelle. CourseFinderia napauttamalla sijaintisi osoitetaan lentokonesymbolilla määrittämässäsi kohdassa näytöllä.

CourseFinder

 • Käännepisteet havainnollistetaan selkeästi sisältäen tarpeelliset tiedot lentosuunnitelmaan liittyen.

KPiste

Tiesithän, että voi kokeilla EasyVFR-ilmailusovellusta ilmaiseksi 30 päivän ajan lähettämällä pyynnön testiversiosta sähköpostilla osoitteeseen info(a)pocketfms.com, niin voit kokeilla millä tahansa päätelaitteella, jossa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä; Apple iOS, Google Android, Apple Mac OS X, Microsoft Windows Desktop ja Microsoft Windows Phone (beta).

Varsinaiset henkilöjäsenet voivat tilata jäsenetuhintaan The PocketFMS Foundation:n EasyVFR ohjelmiston käyttölisenssin täältä.