Palaa kohteeseen Jäsenille

Ohjelmistotilaus

Varsinaiset henkilöjäsenet voivat tilata jäsenetuhintaan The PocketFMS Foundation:n EasyVFR ohjelmiston käyttölisenssin. Ohjelmiston voit ladata Google Playn tai App Storen kautta ilmaiseksi. Tarvittaessa Androidille on saatavilla off-line-asennusta varten APK-tiedosto, jota voi tiedustella SMLL:n hallitukselta. Toimiakseen ohjelmisto vaatii lisenssin aktivoinnin.

Ohjelmisto on täydellinen ilmailijan työkalu, jolla saat kaiken lennolla tarvittavan tiedon. Sovelluksen kautta voidaan lähettää lentosuunnitelman lennonjohtojärjestelmään sekä saada operatiivinen lentosuunnitelma lentoa varten. Graafinen käyttöliittymä osoittaa tarkan paikkatiedon lentokoneen sijainnista ilmailukartalla ilmatilarajojen suhteen parantaen lentäjän tilannetietoisuutta lennon aikana.

Tutustu tästä EasyVFR-ohjelmistoon, joka on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja jota ylläpidetään aktiivisesti. Tutustu myös PocketFMS Foundationin sivuilta ladattaviin ilmaisiin apuohjelmiin.

Suomen Moottorilentäjien Liitto ry on sopinut yhteistyöstä PocketFMS Foundationin kanssa. Mikäli sinulla on huomautettavaa tai parannusehdotuksia ohjelmistoon, sen sisältöön tai sen toimintaan, ota yhteys hallituksemme jäseneen, jotta asia saataisi mahdollisimman nopeasti ohjelmiston kehittäjän tietoon.

EasyVFR

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Jäsennumerosi on jäsenmaksulaskulla oleva asiakasnumero.
Etunimi: *
Sukunimi: *
Jäsennumero: *
Sähköposti: *
Tilaan: *
EasyVFR 1-vuoden lisenssi hintaan 35,- eur
Ohjelmiston tilaus on mahdollista vain varsinaisille henkilöjäsenillemme.
Lähettämme laskun tilauksesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Kunnes lasku on maksettu ja suoritus näkyy tilillämme, lähetämme sähköpostiisi ohjelmiston aktivointikoodin.
Lisenssin käyttöaika alkaa sen aktivointihetkestä.