Harrasteilmailun turvallisuusseminaari Lentoon! 14.–15.11.2015 etätilaisuudet Rovaniemellä, Oulunsalossa ja Kuopiossa

Harrasteilmailun toimijat Trafi, Finavia, Ilmatieteen laitos, Suomen Ilmailuliitto SIL ja Suomen Moottorilentäjien Liitto SMLL järjestävät turvallisuusseminaarin 14.–15.11.2015 Vantaalla Ilmailumuseon tiloissa. Tilaisuus on ilmainen. Tilaisuuden juontaa ja paneelikeskustelun isännöi Sami Saikkonen. Seminaari on tarkoitettu ilmailukerhoille, lentopaikkojen pitäjille, kouluttajille ja kaikille ilmailun harrastajille.

Seminaarissa käsitellään seuraavia teemoja:

  • Harrasteilmailun tila ja tulevaisuus
  • Yhteisöllisyys ja kerhotoiminta
  • Ilmatila, lentosää ja lennonvalmistelu
  • Ennaltaehkäisevä turvallisuustyö ja osaamisen ylläpito
  • Ajankohtaista säädösrintamalla

Luvassa on esitysten ja paneelikeskustelun lisäksi runsaasti vapaata keskustelua sekä mahdollisuus kommentointiin myös sähköisen viestiseinän avulla. Voit lähettää kysymyksiä jo etukäteen osoitteessa http://trafi.screen.io/lentoon.

Oulunsalossa, Rovaniemellä ja Kuopiossa pidetään etätilaisuudet, joissa Ilmailumuseon päätilaisuuteen on mahdollista osallistua videoyhteyden kautta. Katso tiedot seuraavista linkeistä ja ilmoittaudu:

  • Rovaniemen tilaisuuteen
  • Kuopion tilaisuuteen
  • Oulunsalon tilaisuuteen voit ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen osallistun(a)smll.fi.
    • Oulunsalon tilaisuus on Suomen Moottorilentäjien Liiton toimistolla entisessä Oulunsalon kunnantalossa osoitteessa Kauppiaantie 5, 90460 Oulunsalo.

Etätilaisuudet ovat myös ilmaisia ja kaikilla kiinnostuneilla on vapaa pääsy.

Tervetuloa!