Ilmailuun ja EASA:an liittyvät EU-säädökset

UK CAA on julkaissut dokumentin, johon on kerätty kaikki EASA:an liittyvät EU-säädökset. Dokumentti on englanninkielinen mutta SMLL kääntää sen lähiaikoina suomen kielelle. Linkki UK CAA:n sivuille on tässä. Linkin takana olevassa taulukossa on suorat linkit niihin EU-määräyksiin, jotka liittyvät EASA-säädöksiin, niiden yksittäisiin muutoksiin sekä konsolidoituihin määräyksiin, jotka on julkaistu EUR-Lex-sivustolla.

On tärkeää huomata, että alustavat EASA-asetukset ja niiden yksittäiset muutokset ovat virallisena tekstinä julkaistu EU:n virallisessa lehdessä. Dokumentit eivät ole virallisia asiakirjoja ja ne tarjotaan ainoastaan ​​ohjeellisina eivätkä toimielimet ole vastuussa niiden sisällöstä. Virallisena tekstinä on pidettävä ainoastaan alkuperäistä asetusta ja sen yksittäisiä muutoksia.

Lisäksi on huomattava, että kaikki muutokset eivät sisälly konsolidoituihin versioihin. Julkaisemisen jälkeen voi kestää useita viikkoja, jopa kuukausia ennen kuin se viedään konsolidoituun versioon. Taulukossa kerrotaan, mitkä muutokset on sisällytetty konsolidoituun versioon.