EasyVFR:n VAC-kartat

EasyVFR-sovelluksessa on näppärä ominaisuus, jolla saat VAC-kartan kerroksena kyseisen lentokentän päälle EFB-välilehden kautta. Menet vain haluamasi kentän kohdalle EasyVFR-sovelluksessa ja zoomaat lähemmäs kunnes AeroDataSummaryn ikoni näkyy näytöllä kuten alla;

AeroData

AeroDataSummary-ikoni näkyvissä

Ikonia napauttamalla avautuu EFB, Electronic Flight Bag suoraan Kemin kentän tietoihin, josta voit valita haluamasi kartan omana kerroksena kentän päälle. Voit valita haluamasi kartan yhden kerrallaan näkyviin kentän päälle. Alla kuvassa on valittu EFKE Visual Approach Chart – ICAO, kartat ovat siis samat kuin AIP:ssä.

EFKE Visual Approach Chart - ICAO

EFKE Visual Approach Chart – ICAO

EFB-välilehdeltä Main Index-Europe-Finland-Airfields Directory voit katsoa erillisinä sivuina haluamasi kentän tiedot.

Alla laskeutumiskartta samalle kentälle Moving Mapissa.

EFKE Landing chart

Landing chart