EasyVFR 3.93 on nyt julkaistu!

Juuri julkaistu EasyVFR 3.93 sisältää huimia parannuksia käyttäjäkokemukseen ja itse lentosuunnistukseen. Lisäksi on parannettu jakamismahdollisuuksia kaikille käyttäjille. iOS käyttäjät voivat nyt käyttää normaaleja IOS jakamisen menetelmiä jakaessaan lentosuunnitelmia, TripKittejä ja muuta tietoa lennon vaiheista. Windows-käyttäjät voivat siirtää lentosuunnitelmat suoraan Garmin-laitteisiin, jotka on kytketty USBin tai sarjaportin kautta.

VirtualRadar-ominaisuuden avulla ystäväsi ja perheesi voi seurata lentosi kulkua matkapuhelinverkon alueella verkkosivujen kautta. Annat vain laitteellesi oman tunnisteen niin lentoasi voidaan seurata virtualradar.pocketfms.com -sivujen kautta. Tämä on kätevä apuväline myös lennonopettajille!

Varsinaiset henkilöjäsenet voivat tilata jäsenetuhintaan EasyVFR ohjelmiston käyttölisenssin. Ohjelmiston voit ladata Google Playn tai App Storen kautta ilmaiseksi. Ohjelmisto on täydellinen ilmailijan työkalu, jolla saat kaiken lennolla tarvittavan tiedon. Sovelluksen kautta voidaan lähettää lentosuunnitelman lennonjohtojärjestelmään sekä saada operatiivinen lentosuunnitelma lentoa varten. Graafinen käyttöliittymä osoittaa tarkan paikkatiedon lentokoneen sijainnista ilmailukartalla ilmatilarajojen suhteen parantaen lentäjän tilannetietoisuutta lennon aikana.

Tutustu tästä EasyVFR-ohjelmistoon, joka on saavuttanut suuren suosion Euroopassa ja jota ylläpidetään aktiivisesti. Tilaa omasi nyt edullisesti täältä!