IAOPA:n 28. Maailmankokous

Hyvät kumppanit, ystävät, ja yleisilmailun kannattajat!

Kevään lentokauden ollessa täydessä käynnissä tiedän kuinka vaikeaa on ajatella mitään muuta kuin lentokoneen ottamista hallista ja nauttia lennon aikana nähtävyyksistä lentokoneen vasemmalta istuimelta. Aika on kuitenkin käymässä vähiin varmistaaksesi paikkasi IAOPA:n 28. maailmankokoukseen, jota isännöi AOPA US Chicagossa 21.-24.7 2016. Kokouspaikka sijaitsee Chicagon kuuluisassa Loop’ssa mahtavilla näkymillää Chicago-joelle ja Westin Chicago River North on yksi kaupungin suosituimpia paikkoja.

Tämän vuoden ohjelmassa keskustelemme aiheista, jotka ovat elintärkeitä jokaiselle kansalliselle AOPA-järjestölle tulevaisuudessa kun tarkastellaan järjestön uudistamista kaikilta osiltaan sekä aiheista, kuten lääketieteellisten vaatimusten uudistaminen, miehittämättömien ilma-alusten integrointi ilmailuun ja monia muita aiheita.

Maailmankokous käynnistyy pyöreän pöydän keskustelulla kolmen maailman vaikutusvaltaisimman ilmailunpersoonan välillä. Fang Lui, ICAO:n pääsihteeri, Patrick Ky, EASA:n pääjohtaja, ja Michael Huerta, Yhdysvaltain ilmailuhallinnon pääjohtaja, keskustelevat ja jakavat näkemyksiään harraste- ja yleisilmailusta keskustelun aikana. Tämä on todellakin juuri se IAOPA:n maailmankokous, josta et voi olla poissa.

Erillisenä matkaohjelmana on mahdollista osallistua Oshkosh’n AirVenture-tapahtumaan, jonne järjestetään matkat kiinnostuneille maailmankokouksen osallistujille. Tilaa vielä on sekä maailmankokoukseen että AirVentureen mutta paikat ja ilmoittautumisaika on loppumassa. Jokaisen jäsenjärjestön tulee ilmoittaa edustajansa pääsihteerille, jotta paikat ehditään varata. Odotan ennätysmäärää osanottajia tähän maailmankokoukseen ja pyydän sinua rekisteröitymään mahdollisimman pian varmistaaksesi oman paikkasi.

Jäsenhintaiset hotellihuoneet ovat käymässä vähiin, joten älä viivyttele vaan ilmoittaudu heti.

Odotan näkeväni Teidät kaikki Chicagossa heinäkuussa.

Vilpittömästi,

Mark Baker
Mark R. Baker
President and CEO, AOPA
President, IAOPA