Norjan VFR-opas 2015

Norjan ilmailuviranomainen on päivittänyt VFR-oppaansa. Opas on laadittu auttamaan sinua lentäjänä suunnitellessasi ja lentäessäsi Norjan ilmatilassa. Voit ladata sen ilmaiseksi alla olevista linkeistä.

Suurin osa Norjan maa-alasta muodostuu vuoristoisesta alueesta, jossa on lukematon määrä laaksoja ja vuonoja. Voit nauttia ainutlaatuisista näkymistä ja kokea unohtumattomia elämyksiä lentäessäsi näillä alueilla mutta sinun tulee myös varautua nopeaan olosuhteiden muuttumiseen lentoreittisi varrella.

Tässä oppaassa yritetään tuoda esille juuri näitä nopeita lento-olosuhteiden muutoksia. VFR-lentoja koskevat säännöt ja määräykset esitellään tässä oppaassa sekä muut tarpeelliset tiedot lennon turvallisen suorittamisen varmistamiseksi. Sinun täytyy itse asettaa omat turvamarginaalisi ja varautua odottamattoman tapahtumiseen välttääksesi joutumasta sellaiseen tilanteeseen, johon et ole varautunut.

VFR Guide for Norway – 2015 Edition tulostusta varten. VFR Guide for Norway – 2015 selainkäyttöön.