EasyVFR versio 3.60.2 on julkaistu

Uusin versio EasyVFR-ilmailusovelluksesta julkaistiin 9.4.2015 ja se on tarjolla kaikkiin Apple iOS, Mac OS X, Android, Windows 7/8 ja Win. Phone 8 päätelaitteisiin.

PocketFMS-säätiön edustajat toteavat tiedotteessaan mm. seuraavaa;

”Tässä versiossa on lukuisia uusia ominaisuuksia ja se on seuraava askel jatkuvassa kehitysprosessissamme. Seuraavassa muutamia uusia ominaisuuksia;

– Uusi valikkojärjestelmä on helposti saatavissa vaativissakin olosuhteissa lennon aikana.
Valikkojärjestelmä on kokonaan uudelleen suunniteltu ja se korvattu ikonien ja tekstien yhdistelmällä. Tämän tuloksena on helposti saatavilla oleva hallintakeskus, josta on helppo hallita eri ominaisuuksia ja niiden käyttöä karttapohjalla. Huomaathan, että Exit App-kuvake on nyt Nav Tools-kuvakkeen takana, kun haluat lopettaa EasyVFR-sovelluksen käytön. Nav Tools-kuvake on alla kuvassa oikeassa alanurkassa.
thn-NewMenuExample
– Suorituskykyä on parannettu huomattavasti
Onnistuimme parantamaan karttojen kuvantamista huomattavasti, jonka tuloksena sovelluksen suorituskyky parani huomattavasti lyhentäen sovelluksen komentojen vasteaikaa merkittävästi.

Tule tapaamaan meitä Friedrichshafenissa Aero 2015 -ilmailumessuilla – hallissa A6, ständillä 015!

Terveisin,

Marcel, Ron, Colm, Stu, Bob, Dave, Tobias, Michel, Johan and Rob.”

Suomen Moottorilentäjien Liitto ry. tarjoaa EasyVFR-ilmailusovelluksen jäsenilleen edulliseen hintaan jäsenetuna. EasyVFR on saatavana Apple iOS,Mac OS X, Android, Windows 7/8 ja Win. Phone 8 -käyttöjärjestelmillä toimiville älypuhelimille ja tableteille. Frequent Flyer- jäsenyys (FFM) sisältyy SMLL:n jäsenetuun, joten sovelluksella voit lähettää lentosuunnitelman suoraan AFTN-järjestelmään. Kattavan esittelyn löydät EasyVFR-sivuilta sekä käyttöohjevideot ohjesivuilta. Peruskäytön esittely on tallennettu tämän linkin taakse Pilot Upgrade-seminaarien yhteydessä pidetystä koulutuksesta.

Liity jäseneksi ja tilaa oma EasyVFR-sovelluksesi täältä ja varmistat kaiken lennonsuunnitteluun ja lennolle tarvittavien tietojen saannin lisäksi myös OFP:n ja varsinaisen lentosuunnitelman tekemisen.

Muistithan päivittää AeroData-tiedot 2.4.2015!