Tule keskustelemaan ja kuuntelemaan harrasteilmailun turvallisuuden kehittämisestä 15.12.2014

Trafi järjestää harrasteilmailun turvallisuuden kehittämisprojektiin liittyvän tilaisuuden maanantaina 15.12. Tilaisuus alkaa projektissa mukana olevien harrasteilmailun toimijoiden työryhmätyöskentelyllä ja jatkuu iltapäivällä yleisölle sekä toimittajille avoimella keskusteluosuudella.

Harrasteilmailun kuolemantapausten määrä on ollut kolmen viime vuoden aikana poikkeuksellisen suuri, vaikka toimenpiteitä turvallisuuden parantamiseksi on tehty. Harrasteilmailun turvallisuuden kehittämisprojektin tavoitteena on luoda harrasteilmailulle turvallisuustyön toimintamalli ja –menetelmät vastuumäärityksineen. Työryhmätyöskentelyn tuloksena on tarkoitus tuottaa ideoita ratkaisumallien löytämiseen ja toteuttaa yhteistyössä turvallisuutta parantavia toimenpiteitä.

Koko projektin tavoitteena on tukea harrasteilmailuyhteisöä turvallisuustyökalujen suunnittelussa, kehittämisessä ja niiden käyttöönotossa. Turvallisuusmallia kehitetään yhdessä harrasteilmailuyhteisön kanssa ja projektin pyrkimyksenä on se, että ilmailuyhteisöllä on jatkossa paremmat valmiudet vastata itsenäisesti turvallisuuden kehittämisestä.

Aika: 15.12.2014 klo 9.30 – 16.00 (yleisölle avoin tilaisuus klo 13.00-16.00)
Paikka: Trafin auditorio, krs. 1, Kumpulantie 9, 00520 Helsinki

Lähde