Käytä EasyVFR 4 -betaa EasyVFR 3 -tilisi kanssa ja hyödynnä uusi AUP-ominaisuus!

 

 

 

 

Tilaa oma suomenkielinen EasyVFR-lisenssisi Suomen Moottorilentäjien Liitolta!

Jos sinulla on voimassa oleva EasyVFR 3 -lisenssi, joka on ostettu Suomen Moottorilentäjien Liitolta, saat nyt EasyVFR 4-beta-version kyseiseen lisenssiin. Voit aktivoida suomenkielisen EasyVFR 4 -betan käyttämällä samoja tunnistetietoja kuin sinun EasyVFR 3: lla, sähköpostiosoitettasi ja sitä vastaavaa rekisteröintinumeroa.

Kaikki Suomen Moottorilentäjien Liiton toimittamat EasyVFR3-lisenssit sisältävät FFM-ominaisuudet, esimerkiksi lentosuunnitelman lähettämisen suoraan AFTN-järjestelmään! Tilaa oma sovelluslisenssisi täältä.

Ainutlaatuinen sovellus VFR-reittisuunnitteluun ja navigointiin – AUP mukana!

Aivan oikein, EasyVFR 4 tukee nyt  ilmatilan käyttösuunnitelman (AUP) esitystä! AUP sisältää tiedot suljetuista PERM- ja CDR1-luokan ATS-reiteistä ja hyväksytyistä TSA-, TRA- ja CBA-alueista sekä tietyistä R- ja D -alueista.

Suoran ja suojatun Eurocontrol-yhteyden ansiosta EasyVFR 4:n asetuksilla voit nyt myös himmentää ja korostaa ilmatiloja, jotka aktivoituvat ja deaktivoituvat AUP: n mukaan. Tämä tarkoittaa, että jos tietty ilmatila on aktiivinen vain klo 10:00 – 12:00 AUP:ssa, EasyVFR näyttää sen aktiivisena vain kyseisenä ajanjaksona! Tietojemme mukaan missään muussa VFR-lennon suunnittelu- ja navigointisovelluksessa ei ole vielä tätä ominaisuutta.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

EasyVFR 4 on 64-bittinen sovellus ja tarvitsee 2 Gt muistia. Täältä löydät lisätietoja tuetuista laitteista ja järjestelmävaatimuksista.

Lataa suomenkielinen EasyVFR 4 beta

Kaikki tarvitsemasi tiedot on lueteltu tällä sivustolla: Lataa, asenna ja aktivoi EasyVFR 4

Luo EasyVFR4.aero-tilisi

Tämä on ilmainen palvelu EasyVFR -käyttäjille, mutta hyvin suositeltava ja suosittu. Päästäksesi uudelle EasyVFR4-foorumille sinun tulee luoda oma tili osoitteessa easyvfr4.aero/public-beta. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla on EasyVFR 3 -lisenssissäsi.

Tämän EasyVFR4.aero-tilin avulla voit aktivoida sovelluksen, vaihtaa salasanasi ja tietosi, vastaanottaa uutiskirjeitä ja lähiaikoina ostaa lisää tuotteita uudesta verkkokaupasta, joka avataan pian.