Viimeistelytyöt Oulun lentokentällä jatkuvat

Oulun lentokentän viimeistelytyöt jatkuvat tästä päivästä ensi viikon perjantaihin asti kuten NOTAM yllä kertoo.

EasyVFR-sovelluksessa sinulla on käytettävissä aina ajantasaiset NOTAMit sekä ilmaiset ilmailukartat, mikäli huolehdit päivityksistä AIRAC-päivinä, heti kun päivitys on tarjolla. Sinun ei siis tarvitse ostaa muiden palveluntarjoajien karttoja erikseen EasyVFR-sovellukseen. Pidäthän kuitenkin paperikartat kaiken varalta lennolla mukana hyvän ilmailutavan mukaisesti.

EasyVFR:n asennusohjeet on käännetty suomenkielelle foorumille http://smll.fi/forum/viewforum.php?f=8 jo myös peruskäyttökäyttöohjeet on käännetty suomeksi. Voit tutustua englanninkielisiin ohjeisiin tämän linkin, http://www.pocketfms.com/EasyVFR/Tutorial/tut-Main.asp  takaa.

EasyVFR on saatavana Windows 7 ja 8, iOS-, Mac OS X- ja Android- käyttöjärjestelmillä toimiville älypuhelimille ja tableteille. Frequent Flyer- jäsenyys (FFM) sisältyy SMLL:n jäsenetuun, joten voit lähettää lentosuunnitelman suoraan AFTN-järjestelmään suoraan sovelluksesta.