EasyVFR-ohjelmiston lisenssien toimitukset alkavat 5.5.2014

Turvallisen Ilmailun Tulevaisuus -seminaarissa julkistetun jäsenedun, EasyVFR -lennonsuunnitteluohjelmiston lisenssi-avaimet toimitetaan 5.5.2014 alkaen kaikille tilaajille. EasyVFR-ohjelmisto tarjoaa GPS-pohjaisena kaiken lennonsuunnitteluun ja lennolla tarvittavan paikkatiedon. Sovelluksen kautta voidaan lähettää lentosuunnitelma lennonjohtojärjestelmään sekä saada operatiivinen lentosuunnitelma lentoa varten. Graafinen käyttöliittymä osoittaa tarkan paikkatiedon lentokoneen sijainnista ilmailukartalla ilmatilarajojen suhteen parantaen lentäjän tilannetietoisuutta lennon aikana. Julkistettu jäsenetu lentoturvallisuuden parantamiseksi on ensimmäinen laatuaan Euroopassa, ehkä koko maailmassa.

EasyVFR on saatavana Windows 7 ja 8, iOS- ja Android- käyttöjärjestelmillä toimiville älypuhelimille ja tableteille. Frequent Flyer- jäsenyys (FFM) sisältyy SMLL:n jäsenetuun, joten voit lähettää lentosuunnitelman suoraan Eurocontrollin järjestelmään suoraan sovelluksesta. Kattavan esittelyn löydät EasyVFR-sivuilta sekä käyttöohjevideot ohjesivuilta. EasyVFR-käyttöohjeen Tutorial-kappaleet käännetään lähiaikoina suomenkielelle.

Tilaa oma EasyVFR-sovelluksesi täältä ja varmistat kaiken lennonsuunnitteluun ja lennolle tarvittavien tietojen saannin lisäksi myös OFP:n ja varsinaisen lentosuunnitelman tekemisen. Ohjelmisto on kaikkien jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenten tilattavissa 50% alennuksella nimellishinnasta, 69,99 €.

Voit ladata ohjelmiston pc-version, PocketFMS:n 30-päivän kokeilulisenssin tämän linkin takaa Windows, Windows CE, Windows Mobile-alustoille.