Tilaa EasyVFR-ohjelmisto!

Turvallisen Ilmailun Tulevaisuus -seminaarissa julkistettu jäsenetu, EasyVFR -lennonsuunnitteluohjelmisto, on saatavana 1.5.2014 alkaen kaikkien jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenten käyttöön 50% alennuksella nimellishinnasta, 69,99 €. EasyVFR-ohjelmisto tarjoaa GPS-pohjaisena kaiken lennonsuunnitteluun ja lennolla tarvittavan paikkatiedon. Sovelluksen kautta voidaan lähettää lentosuunnitelma lennonjohtojärjestelmään sekä saada operatiivinen lentosuunnitelma lentoa varten. Graafinen käyttöliittymä osoittaa tarkan paikkatiedon lentokoneen sijainnista ilmailukartalla ilmatilarajojen suhteen parantaen lentäjän tilannetietoisuutta lennon aikana. Julkistettu jäsenetu lentoturvallisuuden parantamiseksi on ensimmäinen laatuaan Euroopassa, ehkä koko maailmassa.

EasyVFR on saatavana Windows 7 ja 8, iOS- ja Android- käyttöjärjestelmillä toimiville älypuhelimille ja tableteille. Frequent Flyer- jäsenyys (FFM) sisältyy SMLL:n jäsenetuun, joten voit lähettää lentosuunnitelman suoraan Eurocontrollin järjestelmään suoraan sovelluksesta. Kattavan esittelyn löydät EasyVFR-sivuilta sekä käyttöohjevideot ohjesivuilta. Käännämme ohjeet lähitulevaisuudessa suomeksi, jotta jäsenistön kynnys ottaa sovellus käyttöön madaltuisi.

Tilaa oma EasyVFR-sovelluksesi täältä ja varmistat kaiken lennonsuunnitteluun ja lennolle tarvittavien tietojen saannin lisäksi myös OFP:n ja varsinaisen lentosuunnitelman tekemisen.