RELEASE DAY ūüöÄ – EasyVFR 4 p√§ivitys on valmiina!

Onhan sinulla EasyVFR 4 -käytössä?

‚úćÔłŹ Ellei viel√§ ole, avaa nyt EasyVFR 4 tili, niin voit ladata EasyVFR 4 -sovelluksen ilmaiseksi k√§ytt√∂√∂n 30 p√§iv√§n ajaksi!

ūüď≤ Lataa EasyVFR 4 -sovellus ja tutustu sen ominaisuuksiin seuraavalla lennolla kakkoslaitteena. Kerro kokemuksesi ja tutustu my√∂s pian julkaistaviin uusiin ominaisuuksiin.. ūü•≥

Viime tammikuun ensijulkaisun jälkeen on tapahtunut paljon. Kuuden beetaversion jälkeen julkaisimme juuri seuraavan julkisen version 4.0.899, joka on nyt käytettävissäsi!

Olemme tehneet asioista mahtavampia! Monia parannuksia on toteutettu ja uusia ominaisuuksia kehitetty paremman käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi! Tutustu parannuksiin ja uusiin ominaisuuksiin blogissamme jo tänään.

Onko sinulla kysyttävää tai ehdotuksia?

Olemme käytettävissä viikon jokaisena päivänä Facebookin, Instagramin, foorumimme ja sähköpostin kautta. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kysyä niitä! Me, SMLL ja EasyVFR:n tuki, olemme kaikki täällä lentäjiä ja valmiita auttamaan kaikkia ilmailijoita! Voit ottaa meihin yhteyttä haluamasi sosiaalisen verkoston kautta.

Lisää uusia ominaisuuksia on pian tulossa beetaan!

T√§ll√§ hetkell√§ koodarit kehitt√§v√§t muutamia j√§nnitt√§vi√§ uusia ominaisuuksia, jotka otetaan k√§ytt√∂√∂n seuraavissa tulevissa julkaisuissa. Jos haluat kokeilla niit√§ ensimm√§isten joukossa, voit ilmoittautua beetatestaajaksi! ‚ÄĚMy EasyVFR‚ÄĚ -kohdassa voit valita vaihtoehdon ‚ÄĚOsallistu beetatestaajana‚ÄĚ ja liitty√§ ehdolle testaajaksi! Kaikki beeta- ja julkiset p√§ivitykset julkaistaan ‚Äč‚Äčfoorumilla.

Tilaa oma EasyVFR-lisenssisi edulliseen j√§senhintaan 59 ‚ā¨ t√§√§lt√§!