EASA GA Safety -palkinto PocketFMS -säätiölle EasyVFR4-ohjelmistosta – Liity mukaan testaamaan!

Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASA palkitsi Suomen Moottorilentäjien Liiton yhteistyökumppanin, PocketFMS-säätiön EasyVFR-ohjelmiston kehitystyöstä harraste- ja yleisilmailun lentoturvallisuuden hyväksi.

Tule mukaan testaamaan palkittua lennonsuunnittelu- ja lentosuunnistusohjelmistoa 30 päivän ajaksi ilmaiseksi. EasyVFR4-betajulkaisu on suomenkielinen!

Liity nyt jäseneksi täällä, niin voit EasyVFR4-betaversion kokeilujakson jälkeen tilata sen SMLL;n jäsenenä edulliseen jäsenetuhintaan 59 euroa.  Voit kokeilujakson jälkeen päättää, onko EasyVFR 4 täyttänyt tai jopa ylittänyt odotuksesi, ja haluatko jatkaa maksullisella lisenssillä.

Tiesithän, että saat 150 euron arvoisen EasyVFR-ohjelmistolisenssin SMLL:n jäsenenä vain 59 eurolla. Liity jäseneksi ja tilaa oma EasyVFR-lisenssisi nyt heti!