Jeppesenin kyselytutkimus harraste- ja yleisilmailijoille

Lentosuunnistustuotteiden ja -välineiden kehittäjien kiinnostus Suomen harraste- ja yleisilmailua kohtaan kasvaa edelleen.

Jeppesen on käynnistänyt kyselytutkimuksen suomalaisten ilmailuharrastajien tarpeista. Käynnissä olevassa kyselyssä painopisteenä ovat valvomattomat lentopaikat ja niiden tiedot. Jeppesenin tavoitteena on luoda verkkosivusto, jossa julkaistaan valvomattomien lentopaikkojen tiedot karttoineen. Sivusto tulee olemaan kaikkien ilmailijoiden käytössä maksutta riippumatta siitä ovatko he Jeppesenin asiakkaita vai ei.

Vastaaminen alla olevaan kyselyyn kannattaa, sillä vastanneiden kesken arvotaan 10 kappaletta yhden vuoden Jeppesenin VFR/IFR-karttasovelluksen lisenssejä. Kyselyssä on vain 9 kysymystä ja vain vastaamalla osallistuu arvontaan. Vastausaikaa on 28.2.2018 saakka. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Kyselyyn voi vastata tämän linkin kautta https://jeppesen.wufoo.com/forms/q1hkoivo1711wtr/

Terveisin,
GA Jeppesen Team ja Suomen Moottorilentäjien Liitto