Upset Recovery Training Oulussa 3.-4.6.2017

Suomen Moottorilentäjien Liiton aktiivijäsen Simo Aro on vuosien ajan organisoinut Upset Recovery Training-tilaisuuksia. Tänä vuonna on on jälleen mahdollisuus palauttaa mahdollisesti piilevät tiedot ja taidot epämääräisten lentotilojen oikaisemiseksi.

Taitolentoryhmä Arctic Eaglesin jäsen ja liikennelentäjä Tapio Pitkänen tulee taas Ouluun kouluttamaan epämääräisten lentotilojen oikaisua (URT, upset recovery training).

Kurssiajankohta on la-su 3.-4.6. ja paikkana on Oulun lentoasema. Kiitotieremontti saattaa aiheuttaa ennakoimattomia kiitotiesulkuja ja tarvittaessa ajetaan kimppakyydeillä Kemiin, Kajaaniin, Ahmosuolle tai Raaheen kouluttamaan. Koulutuslentokoneena toimii taitolentokelpoinen AS-202 Bravo, jolla onnistuu syöksykierteiden lisäksi muutkin taitolentoliikkeet ja epämääräiset lentotilat. Lennoista koneen omistaja veloittaa aiempien vuosien tapaan 300 euroa per lentotunti (ilma-ajasta) sekä lisäksi peritään osallistujakohtainen arviolta 50 euron suuruinen maksu jolla katetaan koneen siirtolennot sekä Tapion matka- ja majoituskulut.

Sitovahkot ilmoittautumiset tämän linkin kautta. Lisätiedot allekirjoittaneelta meilitse simo.aro@kolumbus.fi tai puhelimitse 040-1754545.