EasyVFR 3.94 on nyt ladattavissa! – 1 vuoden lisenssi ilmaiseksi lento-oppilaille!

FirstSoloPocketFMS-tiimi haluaa toivottaa kaikille ilmailijoille kaikkea hyvää alkaneelle vuodelle. He myös halusivat toteuttaa muutamia uudenvuoden lupauksistaan muun muassa julkaisemalla päivityksen EasyVFR:n.

Asia mikä puhuttaa kaikkia ilmailun harrastajia on lentämisen kustannukset. PocketFMS-tiimi ja Suomen Moottorilentäjien Liitto haluaa kannustaa ilmailuharrastustaan aloittavia lento-oppilaita tarjoamalla 150 euron arvoisen EasyVFR FFM-lisenssin ilmaiseksi lento-oppilaan ensimmäisestä yksinlennosta vuodeksi eteenpäin!

Näin helposti saat 1. vuoden ilmaisen EasyVFR FFM (Frequent Flyer Membership) lisenssin:

  1. Lähetä meille sähköpostilla itsestäsi kuva päiväyksellä varustettuna ensimmäisen yksinlentosi jälkeen
  2. Lataa EasyVFR tablettiisi tai puhelimeesi käyttöjärjestelmän sovelluskaupan sivulta
  3. Näppäile saamasi rekisteröintikoodi EasyVFR-sovellukseen
  4. Aloita tutustuminen EasyVFR:n monipuolisiin ominaisuuksiin!

PS. Ota kuva yhdessä lennonopettajasi kanssa niin hän saa 34% alennuksen EasyVFR FFM-lisenssistä, jonka hinta sovelluskaupassa on 150 €, joten hän saa sen 99€ hintaan.


SMLL:n jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet saavat EasyVFR lähes täydellisen FFM-lisenssin* vain 35 € hintaan 12 kuukauden ajaksi! (*Rajoitettu yhteen käyttöjärjestelmään lisenssikauden aikana)


Säännöt ja edellytykset 1. vuoden ilmaisen EasyVFR FFM-lisenssin saamiseksi:

  1. Vain lupakirjattomat lento-oppilaat ovat oikeutettuja saamaan EasyVFR FFM-lisenssin 12 kuukauden kuluessa ensimmäisestä yksinlennosta
  2. PocketFMS-säätiöllä on oikeus jakaa hakijan ensimmäiseen yksinlentoon liittyvä kuva PocketFMS:n Facebook-sivulla, joten muista pukeutuminen : )
  3. PocketFMS pidättää oikeuden pyytää lisätietoja lento-oppilaasta ja ensimmäisestä yksinlennosta tai evätä lisenssin saamisen mikäli on syytä epäillä väärinkäyttöä tai petosta.

Turvallisia lentoja!

PocketFMS-tiimi

Suomen Moottorilentäjien Liitto


Suomen Moottorilentäjien Liitto antaa tukea kaikille jäsenilleen EasyVFR:n käytössä. Jos sinulla tulee kysyttävää, ota yhteys Esa Harjuun.