Jäsenmaksu vuodelle 2024 ja SMLL-AOPA Finland jäsenkortti

Jäsenistölle on lähetetty Cardskipper-palvelun kautta vuoden 2024 jäsenmaksulinkki sähköpostitse. Sähköpostista on kuva alla:

Kyseessä ei siis ole huijaus- tai tietojen kalasteluviesti vaan uuden järjestelmän tuottama viesti jäsenmaksun maksamiseksi.

Jäsenmaksun suorituksen jälkeen saat toisen sähköpostin, jossa on linkki jäsenkortin sisältävän mobiiliaplikaation lataukseen. Kuva sähköpostista on alla:

Cardskipper-sähköposteista ei siis tarvitse huolestua, ne eivät ole huijausta eikä väärennöksiä. Tarkista roskapostisi mikäli et vielä ole saanut jäsenmaksuun liittyvää sähköpostia otsikolla:

AOPA Finland – Reminder of membership – Vuoden 2024 SMLL:n jäsenmaksu


 Taustaa laskutuksen ja jäsenkorttien uudistukselle

Tällä uudistuksella voimme siirtyä jo harvinaisista ja perinteisistä muovisista jäsenkorteista digitaaliseen alustaan, jonka avulla voimme kommunikoida jäsenten kanssa suoraan sovelluksen kautta. Tämä luo lisäarvoa sekä meille kaikille ja rakentaa vahvempaa yhteisöä nopeammalla, ajantasaisella tiedotuksella.

Näidenkin uutiskirjeiden määrä tulee entisestään vähenemään ja taloushallinnon työn helpottuessa tämä sovellus lisää mahdollisuuksia suoraan yhteydenpitoon jäsenten kanssa välittömillä uutisilla, tarjouksilla ja jäsenyyden uusimisella.

Mikäli et halua maksaa jäsenmaksua Visa/Mastercard/Eurocard-kortilla, voimme edelleenkin lähettää sinulle sähköpostilla perinteisen jäsenmaksulaskun. Otathan yhteyttä, jos sinulla tulee kysyttävää tai mobiiliapin asennuksessa ongelmia.