SafeSky-sovellus integroitu EasyVFR4:n!

Ilmailijat saavat nyt entistä paremman tilannetietoisuuden ja saumattoman lentosuunnistuksen EasyVFR 4:llä, johon on integroitu SafeSky Premium-sovelluksen ilmaliikennetiedot.

Johtava ilmaliikennesovellusten kehittäjä SafeSky ja lennonsuunnittelu- ja navigointisovellusten kehittäjä EasyVFR julkistavat yhteistyönsä tuloksena kattavimman ilmaliikennetiedotuspalvelun. SafeSky Premium-sovellus on sulautettu täysin suosittuun lennonsuunnittelu- ja navigointisovellukseen EasyVFR4.

Tämä tarkoittaa sitä, että ilmailijat voivat nyt hyödyntää molempien sovellusten parhaita ominaisuuksia ilman erillisiä sovelluksia tai laitteita.

Tämä uusi integraatio on suuri askel eteenpäin entistä paremman lentoturvallisuuden ja liikennetilanteen seuraamiseksi sekä käyttökokemuksen saavuttamiseksi lennon aikana. Ilmailijoilla on nyt mahdollisuus seurata lähes reaaliaikaisia liikennetietoja, sääpäivityksiä ja ilmatilan aktivointeja lennon aikana. Lisäksi SafeSky-yhteisö saa nyt myös EasyVFR-käyttäjien paikkatiedon, mikä vahvistaa entisestään SafeSkyn ennennäkemätöntä liikennetietoisuutta ja tavoitetta tehdä ilmaliikenne näkyväksi sovelluksissa.

Ennen SafeSky-sovelluksen testausta sinun täytyy päivittää EasyVFR 4-sovellus versioon 4.1.404, (ellei sinulla jo ole se) tai uusimpaan saatavissa olevaan versioon sovelluskaupastasi. Voit ladata päivityksen myös osoitteesta: https://easyvfr4.aero/download

Löydät SafeSky-sovelluksen integrointimahdollisuuden EasyVFR 4:n keltaisen Tila-ikonin takaa Liikenne-valikon alta:

Liikennetilanne-valikossa on mahdollisuus aktivoida 30 päivän kokeiluversio, jonka jälkeen voit päättää tilaatko sovelluksen lisenssin käyttöösi.

Aktivoinnin jälkeen voit nähdä ilma-alusten symbolit ja tunnuksen ilmailukartalla, sen lentosuunnan, nopeuden, korkeuden sekä indikaattorin, keltainen nuoli ylös tai alas, sen mukaan jos kone on nousussa tai laskussa.

Liity nyt jäseneksi ja hanki EasyVFR 4 -lennonsuunnittelu- ja navigointisovellus jäsenetuhintaan alkavalle lentokaudelle! EasyVFR 4-sovelluksen lisenssin voit tilata täältä!