VMC:stä IMC:n ilman varasuunnitelmaa?

AOPA Air Safety Institute on tehnyt yli 60 vuoden ajan ilmaisia ohjelmia, joiden tarkoituksena on auttaa kaikkia lentäjiä lentämään turvallisemmin. Tarjonta käsittää uraa uurtavista verkkokursseista suosittuihin live-seminaareihin ja videoihin sisältäen myös ilmailun turvallisuustutkinnon. AOPA Air Safety Institutella on erinomaisia aiheita ja materiaaleja myös suomalaisille harraste- ja yleisilmailijoille.

Suomen kesä voi olla yllätyksellinen kuten tänäkin viikonloppuna olemme huomanneet. Marginaalinen, vähitellen huonontuva sää voi yllättää VFR-lentäjän lentämään mittarilento-olosuhteisiin huomaamatta. AOPA Air Safety Instituten uusi VFR into IMC-koulutusohjelma käsittelee tätä vaarallista tilannetta ja suosittelee erilaisia menettelyjä tämän vaaratilanteen välttämiseksi ja siitä pois pääsemiseksi. Lennonopettajat voivat käyttää tätäkin uutta opetusohjelmaa ilmaiseksi lentokoulutuksen aikana. Lataa koulutusohjelma tästä linkistä.