EASA CAT SET-IMC työpaja Kölnissä 4.7.2017

Työpajassa tullaan käsittelemään äskettäin julkaistun CAT SET-IMC -asetuksen (EU) 2017/363, ja siihen liittyvän päätöksen 2017/004 / R täytäntöönpanoa. Tilaisuus järjestetään EASA: n toimitiloissa Kölnissä 4. heinäkuuta 2017.

Tavoitteena on järjestää vuorovaikutteinen työpaja, johon osallistuvat lentotoiminnan harjoittajien, lentokoneiden / moottorivalmistajien ja kansallisten ilmailuviranomaisten edustajat. Työpaja tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun ja ajatustenvaihtoon teollisuuden ja kansallisten viranomaisten edustajien kanssa.

Tavoitteena on, että teollisuus ja ilmailuviranomaiset esittävät asetuksen käytännön toteutustapoja ja keskustelevat asetuksen sisällöstä yhteisen näkemyksen löytämiseksi. Tässä tilaisuudessa on myös mahdollista nostaa esille EASA:n sääntökysymyksiä sekä antaa tilaisuuden jakaa parhaita käytäntöjä eri aloilla.

Esityslistaluonnos julkaistaan ​​pian täällä. Keskustelun pääaiheet keskittyvät lähinnä seuraaviin seikkoihin:

  • Lentokoneiden käyttökelpoisuus
  • Miehistön kokoonpano ja ohjaamomiehistön koulutus
  • Toimijoiden menettelytavat;
    • Huoltotoiminnassa
    • Lennonsuunnittelussa

Työpajan onnistumiseksi osanottajia pyydetään ehdottamaan järjestäjille etukäteen keskeisiä keskustelunaiheita. Jos sinulla on jokin tietty aihepiiri, josta haluat keskusteltavan tai jokin kysymys, johon haluat vastauksen, niin voit lähettää aiheen tai kysymyksen osoitteeseen air_ops(a)easa.europa.eu viimeistään 20.6.2017. Mainitse otsikossa teksti ”For CAT SET-IMC workshop”. Aiheet tai kysymykset olisi suunnattava edellä mainittuihin säännöksiin. Työpajassa ei ole tarkoitus selittää sääntöjä vaan keskustella kyseisen asetuksen täytäntöönpanoon liittyvistä kysymyksistä.

Ilmoittautuminen

Työpajaan on pakollinen ilmoittautuminen tämän linkin takana. Osallistumismaksu on 80 euroa, jolla katetaan neuvotteluhuoneen tilavuokra ja tarjoilu. Ilmoittautuminen on avoinna 28. kesäkuuta 2017 saakka.